Järjestä kokoukset ja yritystilaisuudet
inspiroivassa ja luovassa miljöössä


 

Kokoukset, työhyvinvointipäivät, lounastilaisuudet ja yritysjuhlat, isot tai pienet, aina parhaalla palvelulla ja herkullisen ruoan kera. Pappilassa vietätte halutessanne elämyksellisiä hetkiä pappilan tarinoiden parissa vaikkapa huonepakopelejämme pelaten!

Upea pappilamiljöö luo ympärillenne inspiroivan tunnelman, joka mahdollistaa teille tehokkaan kokouksen, luovassa ympäristössä. Viihtyisistä kokoustiloistamme löydätte kaiken nykyaikaiseen kokoustamiseen vaadittavan tekniikan.

Alakerran saleissa ja kamareissa asiakaspaikkoja on 154, yläkerran tunnelmaa huokuvassa kokoustilassa 80. Alakerran salit: pääsali 48 paikkaa, punainen sali 26 paikkaa, sininen sali 16 paikkaa, vaaleansininen sali 26 paikkaa, keltainen sali 38 paikkaa, pieni kamari 12 paikkaa, neljästä salista näköyhteys toisiinsa.

 


PAPPILAN VALMIIT PAKETIT KOKOUS- JA YRITYSTILAISUUKSIIN

 

Olemme suunnitelleet valmiita paketteja yrityksille kokouksia ja työhyvinvointipäiviä varten.Pappila joulunaikaan

Pappila täyttyy joulun tunnelmasta, tuoksuista ja herkuista. Kauniit jouluvalot ja kattaukset upeassa miljöössä luovat aivan ainutlaatuista joulun tunnelmaa tarkkaan harkittuine yksityiskohtineen ja makumaailmoineen.

Iloinen puheensorina ja kiitollinen, hyvä mieli täyttää pappilan tunnelmallisimpaan vuodenaikaan ja vieraasi viihtyvät herkutellen sekä halutessanne monipuolisen ohjelmatarjontamme parissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ihanimmasta joulumuistamisesta!


Mieleenpainuvimmat ja onnistuneet yritysjuhlat

Kynttilät palavat ja kauniit kukat liinoitetuilla pöydillä luovat tunnelmaa musiikin soidessa taustalla. Iloinen ja ystävällinen tarjoilijaväki toivottaa vieraitasi tervetulleeksi kuohujuomaa tarjoillen. Tila täyttyy herkkulisen ruoan tuoksuista ja hyväntuulisesta puheensorinasta. Onnistuneet järjestelyt tuovat hymyn huulillesi. Kilistät lasia ja toivotat vieraasi tervetulleeksi juhliin. Juhliin, joista riittää puhuttavaa vielä pitkäksi aikaa.

Olipa juhlasi meillä pappilassa, pappilan kivinavetassa tai yrityksesi tiloissa, meidän kanssamme järjestät yritysjuhlasi onnistuneesti ja vaivattomasti, sillä se on meille sydämenasia!