Ihastuttavia käyntikohteita pappilan vanhassa kivinavetassa ja pappilan pihapiirissä – nauti ja viihdy!


Ravintola Pappilan Taverna

(Kamanassa)
Jyhkeässä pappilan vanhassa kivinavetassa rouhea ja tunnelmallinen toinen ravintolamme Pappilan Taverna tarjoaa herkullista lounasta, a la cartea, kahvilaherkkuja, bändi- ja teemailtoja sekä pikkujouluiltoja ja konsertteja!
Ravintola, kahvila, catering, A-oikeudet, terassi, kokous- ja juhlatiloja!

UUTUUS

Pappilan Pakopelit -Escape Room Keuruulla

Kaveriporukoille, TYKY-päiviin, polttareihin, pikkujouluihin, perheille!
Keuruun vanhassa pappilassa kaksi pakopelihuonetta. Pakohuonepeli on peli, jossa 2-6 hengen tiimillänne on tunti aikaa ratkaista pulmat, pelin tarina ja päästä ulos!Vanhan Keuruun käyntikohteita junaradan toisella puolellaMatkailuneuvonta ja Navikka puoti

Keuruun matkailuneuvonta palvelee Keuruun keskustassa. Samasta tilasta löydät myös toimintakeskus Navikan tehtaanmyymälän.

Punnosen talo

Punnosen talo edustaa keuruulaista virkamieskotia 1900 -luvun alkupuolelta. Avoinna kesäaikaan, jolloin esillä on Keuruun taiteilijaseuran näyttely.

Maalaisvakka

Maalaisvakka on kahvio sekä suoramyyntiperiaatteella toimiva lähiruoka- ja käsityöpuoti. Paikalliset luomu- ja lähituotteet ovat lähellä sydäntämme! Avoinna läpi vuoden.

Keuruun kotiseutumuseo

Keuruun kotiseutumuseo kutsuu tutustumaan paikalliseen historiaan Museonmäelle, viehättävään ja rauhalliseen ympäristöön! Avoinna kesäaikaan.Muuta ohjelmaa