Ikimuistoiset ryhmäretket ja herkulliset lounaat


 

Pappilan 200 vuotta vanhaa historiaa kunnioittaen ennallistettu Keuruun vanha pappila on ainutlaatuinen kulttuurihistoriallinen kohde Vanhan Keuruun sydämessä, keskellä kauneinta Keski-Suomea, Keurusselkä-järven rannassa. Vanhan Keuruun alue huokuu entisajan tunnelmaa. Vierailu Vanhassa kirkossa, museoissa ja näyttelyissä, nostalgisissa aitoissa, jyhkeässä kivinavetassa tai komeassa vanhassa pappilassa herkullisesta ruoasta ja ihanasta vieraanvaraisuudesta nauttien vie elämysmatkalle navettapiian lakaistessa kirkon portaita tai huushollimamsellin kestitessä kesävieraitaan.

Päiväkahvit ja herkulliset lounaat tilauksesta ympäri vuoden, hintoihin sisältyy myös Pappilan historian esittely! Ja pappilassa katetaan pöytiin aina juhlakattaukset ja astiat kerätään pöydistä!

 Ruustinnan ruokapöydässä

25,00 € / hlö tilauksesta ympäri vuoden

Pappilan historian esittely

Menuesimerkki:

Runsas salaattipöytä
Savumuikkuja
Porsaanfileetä ja sinappista kermapippurikastiketta
Yrttisiä maalaislohkoperunoita
Uunipaahdettuja juureksia
Kasviskääryleitä
Puolukkahilloa
Leipiä ja voita
Vettä ja kotikaljaa
Kahvia/teetä
Pikkuleipiä
Pappilan hätävaraa

Mamsellin kahvipöydässä

12,00 € / hlö

Pappilan historian esittely

Pekoni-parmesanpiirakkaa
Puolukkaisia biscoff-leivoksia
Pikkuleipiä
Kahvia ja pappilan haudutettua teetä
Mehua ja vettä


 

Pappilan upeat paketit herkutellen ja shoppaillen

Pappilan upeat paketit herkutellen ja ihanasti shoppaillen sekä risteilystä, teatterista, kulttuurista ja taiteesta nauttien tilauksesta ryhmällenne ympäri vuoden! Hinnat kun minimi 20 aikuista. Kuljettaja ja matkanjohtaja veloituksetta kun 32 hlö.