PAPPILAN PAKOPELIT
– escape room Keuruulla

Kaveriporukoille, tyky-päiviin, polttareihin, pikkujouluihin, perheille!

Pakohuonepeli on peli, jossa 2-6 hengen tiimillänne on tunti aikaa ratkaista pulmat, pelin tarina ja päästä ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva peli koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerinselviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen. Escape room eli suomalaisittain pakohuonepelit ovat mainio tapa ottaa irtiotto arjesta. Pelissä kokee tarinan täysin uudella tavalla ja tunti vierähtää nopeasti. Tästä elämyksestä riittää juteltavaa ja kerrottavaa pitkäksikin aikaa.

Huom! Soita ja kysy niitäkin peliaikoja, joita ei voi kalenterista varata. On mahdollista vaihtaa pelin alkamisaikaa, pelinvetäjien aikataulujen ehdoilla.

UUTTA!
Ilmainen ulkopakopeli!

Nyt pääset pelaamaan Pappilan pakopelien uutta ulkoilmapakopeliä ilmaiseksi! “Kapteenin pennoset” on koko perheelle sopiva ulkoseikkailu, jossa selvitellään kapteeni Viljami Halosen rahojen mysteeriä. Peli sijoittuu Vanhan Keuruun alueelle ja voit käydä pelaamassa sen mihin aikaan päivästä tahansa ja täysin omaan tahtiisi! Lue ohjeet ja lataa pelikartta Vanhan Keuruun kotisivulta.

Pelattavissa toukokuusta lokakuuhun.

HINNAT

2 hlö 38 €/hlö, yhteensä 76 €
3 hlö 31 € / hlö, yhteensä 93 €
4 hlö 27 € / hlö, yhteensä 108 €
5 hlö 24 €/hlö, yhteensä 120 €
6 hlö 21 €/hlö, yhteensä 126 €

Lahjakortteja myynnissä kivinavetan ravintolassamme Pappilan Tavernassa.

Netissä pelit varattavissa minimissään 24 tuntia ennen peliaikaa ja maksimissaan 30 vrk, mikäli haluat pelaamaan vaikka saman päivän aikana tai yli 30 päivän päähän, ota yhteyttä 0400 663 689. Saavuthan paikanpäälle 15 minuuttia ennen peliajan alkamista.

Mikäli sinulla on sähköinen lahjakortti jolla haluat maksaa pelin, kirjoita pelivarauksen lisätietoihin lahjakortista löytyvä 16-merkkinen koodi.

Huoneet pelattavissa myös englanniksi!


 


KAKSI JÄNNITTÄVÄÄ PAKOHUONETTAKEKSIJÄN KONEHUONE

Vuosi 1864: Rovasti Malmstenilla on omituinen vieras. Amser Zeit on maailmaa nähnyt herra ja on tuonut mukanaan Pappilaan kummallisia härveleitä sekä kertomuksia kaukaisista maista ja kaukaisilta ajoilta. Zeitin innostus on saanut jo rovastinkin puhumaan kummia historiasta – ja jopa tulevaisuudesta.

Vierashuoneesta kuuluu outoja ääniä: naksahduksia, hurinaa ja pauketta, mutta ketään ei lasketa sisään. Nyt Pappilan isäntäväki on poissa ja kun meteli käy yhä kovemmaksi ja sen alta kantautuu lopulta vaimeita avunhuutoja, palveluskunnan on puututtava asiaan. Mitä mystisessä yläkerran huoneessa on tekeillä?

Mitä viktoriaanisen ajan ulkomaalainen herrasmies piilottelee huoneessaan? Mitä ovat salaperäiset äänet ja avunhuudot?KAPTEENIN KORTTEERI

Kapteeni Viljami Halonen lähti kesäkuussa 1924 etsimään Keuruun kadonnutta kirkonkelloa, varmana siitä että oli selvittänyt kellon sijainnin. Hän tutki tarkkaan alueen järvet, sekä kolusi metsät ja tienvarret, mutta jäi siltikin tyhjin käsin. Vanhassa pappilassa on kuitenkin säilynyt Halosen majapaikkanaan käyttämä pieni huoneisto; Kapteenin Kortteeri. Kenties sieltä voisi löytyä kapteenin muistiinpanoja ja vihje kellon sijainnista.

Pystyttekö selvittämään missä Keuruun kadonnut kello on alle 60:ssä minuutissa? Piipahda Kapteenin Kortteeriin ja ota selvää…Pappilan Pakopelit ja ruokailu Keuruun vanhassa pappilassa

- Pappilan perinteinen joululounas 12.-21.12.2022 ma-la klo 11-14 (29,90 €/hlö)

- Pappilan pikkujoulujen juhlapöytä Pe 18.11. klo 18-21, ke 7.12. klo 16-19, la 10.12. klo 17-20, ke 14.12. klo 18-20, to 15.12. klo 17-20 sekä tulossa myös muitakin, kysy lisää ja varaa pöytäsi 0400 663 689 (39 €/hlö)

- Pakopelien jälkeen ruokailu noutopöydästä tilauksesta  379 € / 8-10 hlö / sis. alv (pakopelihuonehinnat lisäksi) (pyydä tarjous tai isommalle pienemmälle ryhmälle):

• Kylmäsavulohi-mäti-blinipannukakkua
• Pekonimoussea ruissipsillä ja parmesanlastuja
• Halloumia, tuoretta viikunaa ja juureslastuja vihersalaattipedillä sekä tummaa balsamicoa
• Vihersalaattia, goudajuustoa ja mausteisia maapähkinöitä sekä yrttiöljyä

• Uunipaahdettua kalkkunaa ja tummaa appelsiinikastiketta
• Maalaislohkoperunoita
• Paahdettua valkosipuli-voi kukkakaalia
• Bataattilaatikkoa

• Ciabattaa, saaristolaisleipää ja voita
• Vettä ja kotikaljaa

• Puolukkainen biscoff naked cake
• Kahvia ja pappilan haudutettua teetä

Lisäksi: juomapaketti 19 €/hlö
sis. Kuohuviinilasi ja 2 juomalippua (puna- tai valkoviinilasi/0,5 l olut/0,33 l lonkero tai siideri)

Lisäohjelmaa:
8 - 20 hlö ryhmille hauskat, leikkimieliset Pappilan 10pelit ohjaajan vetämänä! 8€/hlö.
Parhaat palkitaan! Haluatko sinä olla täyden kympin pelihenkilö? :)

Pappilan pakopelit ja Tavernassa ruokailu aukioloaikoina

Pappilan Tavernassa lounas noutopöydästä ma-pe klo 11-14 (12,30 €), la klo 12-15 (19,50 €)

PAPPILAN PAKOPELIT INSTAGRAMISSA

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user pappilanpakopelit.
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user "pappilanpakopelit".


PAPPILAN PAKOPELIT FACEBOOKISSA

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460